Jarní móda

Jaro je jedním z nejoblíbenějších módních období. Konečně se zbavíme velkých neforemných svetrů, čepic, které nám ničily účesy a teplých kabátů. Jaro nám umožňuje nosit zase šaty, lehké kalhoty a halenky. Dává nám nový prostor na vytváření kreativních outfitů, a navíc nás inspiruje krásnými barvami. Když sníh roztaje, vykvetou nové rostlinky a stromy se zazelenají, každému to udělá radost.

jaro

Na letošní léto je nezbytné pořídit si několik základních kousků. Jako prvním z nich je modrá džínová bunda. Jestli ji v šatníku ještě nemáte, přišel čas si ji pořídit. Dá se kombinovat snad na stovky způsobů, přes šaty, trička, tílka. Krásně doplní jednoduchý černý outfit, ale hodí se k barevným sukním. Nemusíte se bát si ji obléct na jakoukoliv neformální akci, ať už se jedná o cestu do školy, do práce nebo na party.

Druhým kouskem, který by vám ve správně vybavené jarní skříni neměl chybět jsou nepochybně šaty. Nejlepší na jaro jsou pastelové barvy a květinové vzory. Působí elegantně, ale zároveň originální a žensky. Doporučujeme vybrat šaty s rozparkem Mlada-moda, nejenže působí sexy, ale v takových šatech se i lépe chodí a ta tančí. Klikněte na odkaz a podívejte se na nabídku krásných šatů.

šaty

Poslední kousek, který stojí za to si na jaro pořídit jsou bílé tenisky. Vyberte si nějaké neutrální bez výrazného loga, abyste je mohli snadněji kombinovat. Některé typy tenisek se dají nosit jak k džínům, tak k šatům, což je nepochybně velká výhoda. Bílé boty nezapomeňte pořádně nastříkat vhodnou impregnací, abyste je ochránili proti špíně. Udržujte boty v dobré kondici, pravidelně je čistěte a při větším ušpinění se nebojte kontaktovat firmy, které se profesionálnímu čištění bot přímo věnují.

Jaro si hlavně užijte a nebojte se i experimentovat a kombinovat své oblečení neobvyklými způsoby.